Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rodgers: Manchester United-fans er skyld i Maguire-mobning

Af Morten Bruun Jørgensen
18.09.2023 Kl. 09:26
Brendan Rodgers mener, at Manchester United-fans står bag den massive fokus, der har været på Harry Maguires præstationer.

Der er ikke mange Premier League-spillere, der i de seneste år har været udsat for større kritik for sine præstationer end Harry Maguire. 

Ifølge den tidligere Liverpool- og Leicester-manager Brendan Rodgers skyldes det i høj grad, at Manchester Uniteds egne fans har været ude med riven efter den engelske landsholdsforsvarer. 

– Det fokus og den larm, der har været, er formentlig blevet skabt af Manchester Uniteds egne fans. Det har spredt sig til andre fans, siger Brendan Rodgers ifølge The Times. 

 

Den nordirske træner, som er tilbage hos Celtic, har tidligere arbejdet med Maguire i Leicester. 

– Jeg kender Harry rigtig godt, og jeg synes, det er en skam, hvis jeg skal være ærlig. Han er en god fyr, og han er tydeligvis en topklassespiller. 

– Jeg var til kampen den anden aften (til Englands landskamp, red.). Det er en fyr, der var på turneringens hold til det seneste VM. 

Maguire har blot spillet 24 minutter for Manchester United i denne sæson, selvom Raphael Varane har været skadet og Lisandro Martinez har døjet med en fodskade. 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Godt nyt for United: To stjerner tæt på retur

2. Kræver spilletid: Arsenal-stjerne truer med at forlade klubben

3. Aldrig set før: Arteta vil træffe mærkværdig beslutning

4AFSTEMNING: Bør Erik ten Hag være fyringstruet?

5. Efter to oplæg: Mohamed Salah slår Premier League-rekord

Annonce