Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2021 17:32
Rodgers: Leicester-stjerne døjer igen med 'irriterende' skade

Brendan Rodgers og Leicester mangler i skrivende stund James Maddison, der er ude med en 'irriterende' hofteskade.


Leicesters James Maddison har igen i år været blandt The Foxes' bærende kræfter med i alt 11 scoringer og 10 assists til følge.

Tallene bliver der dog ikke rykket ved i den nærmeste fremtid grundet en hofteskade, englænderen har pådraget sig.

Og det er ikke første gang, Leicester-stjernen døjer med dette, fortalte en frustreret Brendan Rodgers ved dagens pressekonference:

- Han vil i hvert fald ikke være tilgængelig på torsdag. Han er under tilseelse af en doktor og nogle andre specialister, så vi er stadig i færd med at finde ud af, hvor vi står, indledte Leicester-træneren.

- Vi regner ikke med, at en ny operation bliver nødvendig, men det er irriterende, da han har haft samme problem før. Han var i London i går for at blive tilset med andre øjne, og han bliver der også hen af i dag. Vi er dog fortrøstningsfulde omkring, at han ikke behøver flere operationer, vi er bare nødt til at få lagt en plan for ham.

Dermed misser Maddison med sikkerhed morgendagens Europa League-møde med tjekkiske Slavia Prag, mens det fortsat er meget tvivlsomt, om englænderen vil være i stand til at deltage i de efterfølgende Premier League-kampe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED