AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2019 11:22
Rodgers langer ud efter Liverpool: Jeg fik ikke de rette spillere

Brendan Rodgers kritiserer umiddelbart Liverpool-ledelsen for ikke at have støttet ham godt nok på transfermarkedet.


Brendan Rodgers er gået fra succes til succes, siden han blev udnævnt til Leicester-træner i den sidste halvdel af sidste sæson.

Nu har han ledt The Foxes til en andenplads i tabellen,  men den tidligere Liverpool-træner bærer stadig nag over måden, han blev fyret fra Liverpool på.

I sit seneste interview kritiserer manageren i hvert fald Liverpools ejere, Fenway Sports Group, for ikke at have støttet ham nok på transfermarkedet.

- I Liverpool var vi gode offensivt, men man må spørge sig selv om, hvorvidt jeg havde de rigtige spillere til at forsvare, sådan som jeg gerne ville forsvare, siger Rodgers ifølge Teamtalk.

- Jeg synes, det er tydeligt, at Liverpool i dag er villige til at investere en masse penge i at få de rigtige spillere ind.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED