AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2019 21:11
Rodgers kommenterer igen på Arsenal-rygter: Afslører mulig klausul

Brendan Rodgers afslører, at han formentligt har en klausul i sin kontrakt med Leicester.


Leicester nyder stor succes under ledelse af den tidligere Liverpool-træner, Brendan Rodgers, som kom til klubben efter en fortrinlig periode i skotske Celtic.

Rodgers har bragt en smule guldfeber tilbage til Leicester, da klubben er nærmeste forfølger til Liverpool på førstepladsen, trods at afstanden dog er på otte point efter 14 runder.

Dermed ligger Leicester altså foran giganterne fra Manchester City og Chelsea, ligesom Manchester United, Tottenham og ikke mindst Arsenal er at finde en smule længere nede i tabellen.

Sidstnævnte har for nyligt fyret Unai Emery, hvorfor man i dag gav Freddie Ljungberg, der agerer midlertidig træner for the Gunners, trænerdebut i en kamp, som skuffende endte 2-2 ude mod Norwich.

På rygtebørsen har Rodgers således været rygtet kraftigt til Arsenal, og nu kommenterer nordireren selv på rygterne, og afslører, at han formentligt har en form for klausul i sin kontrakt med Leicester.

- Der er formentligt en klausul i de fleste træneres kontrakter. Det hele er hypotetisk. Jeg skiftede for ni måneder siden, og jeg har været rigtig glad siden at være kommet hertil (Leicester, red.). Der er stadig masser at arbejde at udføre. De fleste trænere har et eller andet i deres kontrakter, men mit fokus er på Leicester, lyder det til Give Me Sport.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED