Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2020 08:26
Rodgers: Jeg køber ikke narrativet om Liverpools skadeskrise

Leicester-træneren synes, Liverpool har så bred en trup, at fortællingen om klubbens skadeskrise er overdrevet.


Brendan Rodgers har intet problem med at anerkende, at det var det bedste hold, som vandt, da Liverpool besejrede Leicester 3-0 søndag aften.

Leicester-træneren føler dog, at fortællingen om Liverpools skadeskrise er overdrevet, for Jürgen Klopp har så mange klassespillere til rådighed, at en række skader ikke for alvor påvirker The Reds' niveau.

- Alle har snakket om Liverpools skader, men jeg køber ikke narrativet. Jeg ved, de mangler Van Dijk og Gomes, men jeg ser det ikke som en udtyndet bagkæde, for Matip er en klassespiller. Fabinho har spillet i forsvaret mod gode spillere, Robertson spiller altid, Alisson er altid målmand, og James Milner leverer, når han spiller, sagde Rodgers efter kampen ifølge Liverpool Echo.

Rodgers syntes ej heller, at man måtte forglemme, hvordan Leicester også er hårdt ramt af skader i øjeblikket.

- Vi har været uden fem faste startere og med en række andre, som har været inde og ude af holdet. Vi mangler mange spillere, og når man møder et hold som Liverpool, men den trup, de har til rådighed, har man brug for den slags styrke, sagde Rodgers.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED