Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2021 17:20
Rodgers bekræfter stort slag: Stjerne ude i op mod seks uger

Harvey Barnes blev skadet i søndagens nederlag til Arsenal og kan nu se frem til en knæoperation


Det var generelt en rigtig dårlig eftermiddag for Leicester, da Arsenal tidligere på søndagen kunne tage fra King Power Stadium med en 3-1 sejr, der sætter The Foxes under fornyet pres i top fire. 

Og humøret blev bestemt ikke bedre af, at at profilen Harvey Barnes i anden halvleg måtte lade sig bære fra banen med en knæskade. Og efter opgøret bekræftede manager Brendan Rodgers de bange anelser. 

- Det ser ud til, at Harvey Barnes skal opereres i knæet. Jeg har netop snakket med en læge, han kan være ude i seks uger. Det er et kæmpe slag for os, udtaler Rodgers ifølge Goal.

- Det er uheldigt, men det er også den her sæsons helt særlige udformning. Vi har ikke grædt over det indtil nu, og vi har ikke tænkt os at begynde, tilføjer han.

Trods dagens nederlag indtager Leicester stadig en flot tredjeplads i Premier League med 49 point.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED