AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2019 18:43
Rodgers anerkender VAR-tiltag efter hændelse

Leicester og Wolverhampton blev i deres indbyrdes opgør i eftermiddag involveret i en ny VAR-hændelse ovenpå teknologiens indførelse forud for denne sæson.


Lørdag eftermiddag blev Manchester City og West Ham de to første mandskaber, der på afgørende vis blev involveret i VAR-teknologiens mekanismer, da Manchester-holdets Gabriel Jesus fik underkendt et mål på grund af en - meget marginal - offside-kendelse. 

Imidlertid spillede VAR denne søndag eftermiddag også en afgørende rolle i opgøret mellem Leicester og Wolverhampton, da sidstnævnte mandskab i anden halvleg fik underkendt et mål - netop ved hjælp af VAR.

På trods af at VAR-teknologien spillede ud til sit mandskabs fordel, anerkender Leicester-træner Brendan Rodgers, at VAR-tiltaget er kommet for at blive. 

- Det var uheldigt for dem. Det var til vores fordel, da momentummet skiftede, og vi fik mulighed for at komme tilbage i opgøret. Min fornemmelse af VAR er, som den altid har været - nogle uger kommer det til at være til ens fordel, andre gange ikke, fortæller Brendan Rodgers. 

Duellen mellem Leicester og Wolverhampton sluttede efterfølgende, som den var startet - uden scoringer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED