AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2018 12:22
Robinho: Sådan ødelagde Chelsea mit skifte i 2008

Chelsea var lidt for hurtige på aftrækkeren og begyndte at sælge Robinho-trøjer, inden handlen var afsluttet. Det skulle The Blues ikke have gjort.


Brasilianske Robinho blev Manchester Citys første kæmpe-signing efter Sheikh Mansours køb af klubben, men det lignede længe, at den daværende Real Madrid-stjerne ville skifte til Luis Filipe Scolaris Chelsea-mandskab.

På Deadline Day i 2008 snuppede Manchester City dog Robinho for næsen af The Blues. Hvorfor det skete, har Robinho nu løftet sløret for i et interview med FourFourTwo.

- Jeg ville skifte til Chelsea. Scolari fortalte mig, at jeg kunne gøre en forskel for hans hold, fortæller Robinho. 

Problemet var, at Chelsea var så sikre i sin sag om Robinho-skiftet, at klubben allerede var begyndt at sælge trøjer med "Robinho" bagpå. Det viste sig at give bagslag, mener Robinho.

- Det endte dog med, at Real Madrid så sig sure på Chelsea, fordi de ikke brød sig om måden, hvorpå Chelsea allerede solgte trøjer med mit navn bagpå, før handlen var overstået, siger Robinho.

- Jeg er sikker på, det var dét, der fik forhandlingerne til at bryde sammen, da det var et spørgsmål om stolthed for Real Madrid.

Derfor endte den driblestærke brasilianer i Manchester frem for London på en fireårig kontrakt, men nogen stor succes for The Citizens blev han ikke, selvom klubben havde kastet dengang enorme £32 millioner efter ham. 

Blot halvandet år inde i sin kontrakt skiftede han først til Santos, så AC Milan efterfulgt af en række både kinesiske og brasilianske klubber. I dag spiller Robinho i tyrkiske Sivasspor, men selvom han aldrig slog igennem i Premier League, har han varme minder om sin tid i City.

- Jeg skiftede til en stor klub, og de tog mod mig med åbne arme. Jeg havde halvandet års lykke i Manchester, selvom byen var markant koldere end Madrid, fortæller Robinho. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED