AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2019 19:11
Robin van Persie reagerer efter Wenger-kritik

Per Mertesacker har i sin bog kritiseret Arsene Wenger, hvilket Robin van Persie har reageret på.


Den tidligere Arsenal-stjerne Robin van Persie kan ikke genkende den ligeledes tidligere Arsenal-spiller Per Mertesackers kritik af Arsene Wenger. Robin van Persie kalder Arsene Wenger for en ’’stor træner’’.

De to tidligere holdkammerater spillede sammen i Arsenal i en enkelt sæson, før Robin van Persie lavede et farligt skifte til rivalen fra Manchester United.

Tyske Per Mertesacker spillede syv sæsoner i Arsenal, hvor han er nu er manager for Arsenals akademi, skriver Daily Mirror.

Per Mertesacker har i sin bog kritiseret tidligere Arsenal-manager Arsene Wenger for at have for meget tro på sin trup. Robin van Persie havde yderligere ord at sige til Mertesackers kritik.

- Han (Mertesacker) kan sige, hvad han vil, sagde Robin van Persie.

- Min mening er først og fremmest, at mange tidligere spillere skriver en bog, det er på mode at skrive en bog, hvilket jeg personligt ikke vil gøre. Det er hans mening, han kan have den. Jeg går ikke ind i det, sagde van Persie til Daily Mail.

Robin van Persie tilføjede yderligere om Arsene Wenger.

- Jeg arbejdede otte år under ham, han gav mig chancer. På det private plan var han altid åben for at snakke med mig om livet, og han var stor som person og træner.

Arsene Wenger vandt tre Premier League-trofæer og syv FA Cup-finaler med Arsenal.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED