AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:04:2019 09:49
Robertson maner til ro: Kampen mod Porto er alt andet end død

Andy Robertson forventer en svær udebanekamp mod FC Porto onsdag.


Meget skal gå galt, hvis Liverpool skal sætte en 2-0 føring over styr ude mod Porto onsdag aften,  men meget kan også godt galt mod det portugisiske storhold, mener Andy Robertson.

- At vinde 2-0 hjemme var et godt resultat, men nu venter en svær udekamp, fortæller venstrebacken, som sidder over med karantæne i morgendagens kamp.

- Vi ved, at kampen er alt andet end død. Porto er et andet bæst på hjemmebane.

I ottendedelsfinalen af sidste års turnering gennemsmadrede Liverpool netop Porto i Portugal med 5-0,  men Robertson mener ikke, at man kan sammenligne modstanderholdet fra dengang med i dag.

- Vi var ganske enkelt for gode for dem sidste sæson, men de er et andet hold nu. Vi ved, det bliver en hård opgave, men vi er forberedte. Det handler om at få arbejdet gjort færdigt, fortæller Robertson ifølge London Evening Standard.

- Vi skal være på 100 procent. Vi skal komme os efter kampen mod Chelsea, så vi er klar til at give den gas onsdag aften og forhåbentligt sikre os den semifinale-plads. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED