AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2019 17:27
Robertson bekymrer sig over 'irriterende' ankelskade

Andy Robertson fortæller, at hans beslutning om at trække sig fra det skotske landshold forud for de to EM-kvalifikationskampe mod Cypern og Kazakhstan skyldes, at han i noget tid har døjet med en ankelskade.


Da Liverpool i weekenden slog Manchester City med hele 3-0, var det Andrew Robertson, der lavede assisten til Mohamed Salahs 2-0-mål i første halvleg. 

Efterfølgende var det planen, at Robertson skulle tilslutte sig Steve Clarkes skotske landshold forud for de to EM-kvalifikationskampe mod henholdsvis Cypern og Kazakhstan.

De to kampe har den 25-årige landsholdskaptajn dog måtte trække sig fra. 

- Det er en stor skuffelse for mig at måtte misse kampene. Jeg er ligeglad med, hvilken kamp det er - jeg har altid lyst til at spille, og det synes jeg, at mine fem seneste år på landsholdet har vist, fortæller Robertson ifølge Goal.com. 

- Men i den seneste tid har jeg slet ikke trænet med hos Liverpool. Jeg har kun trænet dagen før en kamp og kunne kun spille de sidste 15 minutter mod Genk i Champions League og missede Arsenal-kampen i Liga Cup'en. 

- Det er en irriterende skade, som ikke går væk, med mindre jeg giver den tid. Min ankel var skadet i forvejen, da en tackling fra Rodri på mig sidst i kampen mod Manchester City i søndags åbnede det op igen. Jeg var allerede tvivlsom til kampene for Skotland, men uheldigvis gjorde den tackling det værre. 

- Jeg ønsker ikke at få flere skader og ødelægge min sæson på grund af det. Beslutningen er taget og det er en beslutning, der er ude af mine hænder. Som kaptajn gør det ondt at misse kampene, slutter han. 

Også Manchester Uniteds Scott McTominay, Bournemouths Ryan Fraser og Arsenals Kieran Tierney misser kampene. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED