Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2020 14:56
Robertson afslører: Sådan reagerede truppen på Pickford-tackling

Andy Robertson fortæller, hvordan truppen så tacklingen af Pickford, der tvang Van Dijk til at forlade banen efter blot 10 minutter i lørdagens Merseyside derby


Liverpool holder i disse timer vejret for en melding på Van Dijks knæ, efter Everton-målmand Jordan Pickfords voldsomme tackling mod hollænderen. Van Dijk er eftersigende på vej til Holland for at blive tjekket af en specialist.

Robertson fortæller til LFCTV, at truppen var chokerede over tacklingen fra Jordan Pickford mod deres forsvarsstyrmand Virgil Van Dijk: 

- Jeg så den ikke, før de begge ligger ned, men i pausen fortalte drengene, at det var en rædselsfuld tackling.

Robertson er også meget bekymret for holdkammeraten, men mener også, det er, hvad der kan ske i sådanne kampe.

- Jeg håber ikke, det er værre end den ser ud. Mister vi ham, vil det være utrolig hårdt for os. 

- Men det sker i fodbold, desværre. Det er en del af rivalopgørene og en del af livet, men vi støtter Van Dijk hele vejen igennem. 

Det er endnu uvist, hvor lang tid Van Dijk vil være ude, men ifølge flere rygter kan der være tale om flere måneders pause for den hollandske kaptajn. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED