AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 13:22
Robben: Liverpool var den værst mulige modstander i lodtrækningen

Arjen Robben anser The Reds som favoritter til Champions League-trofæet, så den hollandske winger ved, at der venter Bayern München en stor udfordring.


Historien gentager sig ofte sig selv, og Arjen Robben er atter skadet med en lyskeproblem, selvom han forventes tilbage i aktion for Bayern München i de kommende uger.

Den hollandske winger glæder sig dog ikke synderligt meget til at skulle møde Liverpool den 19. februar på Anfield.  Han anser nemlig The Reds som favoritter til at tage Champions League-trofæet.

- Liverpool gør det godt igen, ligesom de gjorde sidste år, hvor de kom til finalen.  Jeg ser dem også som favoritter til at vinde Champions League denne sæson, sagde Robben under en pressekonference med Bayern München.

- Set med vores øjne var Liverpool måske den værst tænkelige modstander at trække, men det bliver en stor udfordring.  Vi bliver nødt til at kigge på os selv, arbejde hårdt og forbedre os. Hvis vi har en god dag og spiller på den måde, som vi foretrækker, er jeg sikker på, at vi gør det svært for Liverpool.

Den kommentar kan næsten kun tolkes som om, at Robben udnævner Liverpool som forhåndsfavorit til at avancere til kvartfinalen.The Reds er dog tvunget til at spille første opgør af ottendedelsfinalen uden Virgil Van Dijk,  da midterforsvareren er ude med karantæne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED