AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2020 00:04
Rivalerne er forundret over Liverpool: Hvorfor lige i dag?

Premier League-rivaler er forundret over Liverpools beslutning om at udnytte regeringens hjælpepakke samt at annoncere det i dag. Det skriver The Athletic.


Liverpool meldte fredag middag ud, at de sender en del af deres ikke-spillende ansatte hjem på orlov grundet coronavirussen.

På den måde kan de drage nytte af regeringens hjælpepakke og på den måde få dækning til de ansattes løn. Hjælpepakken vil dække 80 procent af de ansattes løn, mens Liverpool dækker de resterende 20 procent.

Meddelelsen har resulteret i stor kritik - både fra fans og journalister.

Det har efter sigende også skabt forundring hos flere Premier League-rivaler. Det skriver The Athletic, som også beretter, at der er tale om over 200 ansatte, der er blevet sendt på orlov.

Dog kan mediet også erfare, at flere Premier League-klubber forventes at følge Liverpool trop og udnytte hjælpepakken fra regeringen. Newcastle og Tottenham har også gjort det, som også skabte stor kritik.

Den store forundring skyldes, at meddelelsen kom samme dag, som man håbede på at kunne lave en aftale med spillerne om at gå ned i løn i denne periode.

VIL DU VINDE ET PAR FODBOLDSTØVLER - TRYK PÅ BILLEDET FOR AT DELTAGE:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED