AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2019 17:44
Rivaldo: Gabriel Jesus bør forlade City

Landsmanden så gerne, at Gabriel Jesus forsøgte at skyde gang i sin karriere for en anden klub end Manchester City.


Hvis det stod til Rivaldo, så skulle Gabriel Jesus forlade Manchester City denne sommer.

Den 22-årige brasilianske angriber har vist glimt af sine evner for de engelske mestre siden skiftet i 2017,  men scorede blot syv mål denne sæson,  hvilket vidner om en rolle som indskifter for Sergio Aguero.

Han er stadig ung,  men Rivaldo spekulerer i, at det ville være bedre at opnå sit fulde potentiale hos en anden klub end Manchester City.

- Jesus har ikke været når så betydningsfuld for City denne sæson, og jeg tror, han har to muligheder inden næste sæson,  fortæller Rivaldo til Betfair.

- Som et ungt talent kan han enten fortsætte med at udvikle sig under Pep Guardiola og krydse fingre for, at der kommer flere chancer.  Eller også kan han skifte til en anden storklub og forsøge at blive en fast starter.

- Jeg ser mulighed nummer to som den bedste løsning.  Han har fået erfaring og modenhed hos City, så han ser ud til at være klar til en ny udfordring for et hold,  hvor han kan blive en nøglespiller.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED