AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 18:53
Rivaldo fraråder Coutinho Liverpool-skifte: Der vil være ekstra pres på dig

Den brasilianske legende, Rivaldo, gør Philippe Coutinho opmærksom på, at der vil være et massivt pres på ham, hvis han vender tilbage til Liverpool.


Liverpool solgte i januar 2018 Philippe Coutinho til FC Barcelona for £142 millioner, men brasilianeren har ikke just været nogen stor succes på Camp Nou indtil videre. 

Med købet af Antoine Griezmann samt Neymars mulige tilbagevenden til Barcelona rygtes Coutinho væk fra det catalanske, og Liverpool bliver ved med at blive nævnt på trods af, at Jürgen Klopp har gjort det klart, at klubben ikke vil handle stort ind denne sommer. 

En retur til Liverpool lyder som en smuk historie, men det er det ikke nødvendigvis, siger Coutinhos landsmand Rivaldo. 

- Vi ved alle, at Coutinho spillede sit bedste fodbold i Liverpool, og jeg har altid troet på, at han kunne overføre det til Barcelona, men tingene er ikke gået hans vej. En retur til Liverpool kan være gavnlig for ham, men jeg ved ikke, om han tænker over at vende tilbage til England, sagde den brasilianske legende til Betfair

- Han bliver muligvis i Barcelona, hvor han vil bygge videre på sit spil og bevise, at han kan overkomme et bump på vejen. Han er vendt tilbage fra Copa America med et trofæ, så hans selvtillid boomer. Det gør det svært at sige, om han bliver eller ej.

- Jeg beundrer hans kvaliteter, og jeg tror, han kommer til at vise sin bedste side på Camp Nou i den kommende sæson. 

- Hvis han beslutter sig for at skifte til Liverpool, bliver de styrket, men de er Champions League-mestre, og det vil lægge ekstra pres på ham. Det vil blive en stor udfording for både ham og klubben. 

- Man skal huske på, at Liverpool har været i Champions League-finalen to år i træk efter Coutinhos afgang. Så hvis han kommer tilbage, kommer han til at møde ekstra pres for at vinde trofæer til Liverpool. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED