AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2019 18:43
Rivaldo advarer Jürgen Klopp om brug af Alisson

Den brasilianske legende Rivaldo er bekymret for, om Jürgen Klopp løber risikoen ved at bruge ligeledes brasilianske Alisson i kampen mod Manchester United.


Rivaldo er bange for, at det er for tidligt at bringe Alisson Becker i spil igen allerede i denne weekend mod Manchester United efter hans skadespause, skriver Daily Mirror.

Liverpools målmand fik en skade i læggen mod Norwich i sæsonens første Premier League-kamp for de to mandskaber, og han har ikke været i kamp siden.

Alisson har trænet på det seneste, og han er derfor i spil til kampen på Old Trafford søndag mod Manchester United, men Rivaldo er bange for risikoen ved at bruge den brasilianske målmand allerede nu.

- Det er hans første kamp i få måneder, og måske kan det være risikofyldt at bringe ham i spil i sådan en stor kamp, men han er en rutineret målmand, og han er helt sikkert klar til at vise sit værd, hvis der er brug for ham, sagde Rivaldo.

- Enhver spiller elsker at spille i disse kampe. Selvfølgelig ville det være bedre at have ham helt kampklar, hvor han allerede havde spillet et par kampe, men det er ikke sagen, og måske kan hans erfaring og kvalitet være nok til at skærme for manglen på skarphed.

- Han er en af de bedste målmænd i verden lige nu, og han er vant til disse store begivenheder, så jeg tror ikke, at han vil have problemer med det, og han vil være solid i Liverpools mål som altid.

Alisson trænede tirsdag fuldt ud med på Melwood med Liverpool-truppen, og han har angiveligt gjort nok til at overbevise Klopp til at starte ham inde søndag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED