Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2020 07:25
Rio Ferdinand med råd til Solskjær: Giv Maguire en pause

Manchester United-anfører Harry Maguire bør få en pause væk fra presset, når De Røde Djævle møder Newcastle lørdag. Det mener den tidligere United-forsvarer Rio Ferdinand.


Harry Maguire har ikke lignet sig selv i starten af denne sæson.

Den 27-årige englænder var en afgørende faktor i den Manchester United-defensiv, der lukkede tredjefærrest mål ind i Premier League i sidste sæson, men han har samtidig også været omdrejningspunktet for de defensive problemer i den nye sæsonstart.

Det hjalp derfor formentlig heller ikke på selvtilliden, da United-kaptajnen blev udvist tidligt i landskampen mod Danmark onsdag, og han bør derfor også få en pause fra spotlyset.

Det vurderer den tidligere United-forsvarer Rio Ferdinand.

- I de her situationer har du nogle gange brug for at blive taget ud af ovnen. Ole (Gunnar Solskjær red.) har et stort arbejde foran sig, og han (Maguire red.) har en ret stor rolle i det arbejde. Måske det er på tide at give ham en lille pause og lade ham opbygge lidt selvtillid igen, siger Ferdinand til BBC ifølge Goal.com.

- Jeg blev selv taget ud inden en kamp mod Middlesbrough en gang, hvor manageren fortalte mig, at jeg skulle koncentrere mig om det simple og træne godt, og så skulle jeg nok komme tilbage på holdet igen. Det var det, der skete, og jeg havde det fint med det. Nogle gange kan det virkelig hjælpe, at presset bliver taget af for en stund.

- Når man går fra den ene kamp til den anden hver tredje eller fjerde dag, kan det være meget svært at se igennem tågen. Men når du bliver taget ud af skudlinjen, får du lidt tid til at læne dig tilbage og analysere dig selv, din præstationer, din forberedelse og din restitutiton, lyder det fra Rio Ferdinand.

Manchester United-spillerne fik ikke meget sommerferie, da klubben nåede semifinalen i Europa League i august.

Maguire brugte dog heller ikke sin korte ferie særligt fornuftigt, da han undervejs blev fængslet kortvarigt i Grækenland efter en voldsepisode. Han afventer stadig en endelig dom i den sag. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED