Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2021 19:28
Rio Ferdinand: "Hvis jeg var Haaland, ville jeg vælge denne klub"

Rio Ferdinand kommer med gode råd til Erling Haaland, der kan stå foran et skifte.


Norske Erling Haaland er i øjeblikket en af de mest eftertragtede spillere i hele verden.
 
Og når denne sæson er slut, kan han tilmed købes fri af sin kontrakt med Borussia Dortmund for 565 millioner kroner.
 
Haaland - som har scoret 70 mål i 72 kampe i Dortmund-trøjen - er i øjeblikket på lazarettet som følge af en skade.
 
Det er dog ikke kun i klubregi, at nordmanden har haft nemt ved at ramme nettet. Således også for Norge, som han i øjeblikket står noteret med 12 mål for i 15 kampe.
 
21-årige Haaland har været sat i forbindelse med en række klubber, heriblandt også mange fra Premier League.
 
Manchester Uniteds forhenværende spiller Rio Ferdinand er af den overbevisning, at nordmanden burde skifte til Liverpool, fordi han passer til Jürgen Klopps spillestil.
 
- Jeg synes, han klæder andre hold bedre (end Manchester City). Hvis jeg var Liverpool, ville jeg købe ham med det samme, lyder det fra Ferdinand i et interview med engelske BT Sport.
 
- Hvis han skifter til Liverpool, bliver det en dødbringende fronttrio. Jeg mener ikke, det vil være svært for ham at tilpasse sig, hvis han skifter til Liverpool.
 
- Tag en spiller som Jack Grealish, der er skiftet til Manchester City. Han er en topspiller, og vi kan alle lide at se ham, men han har svært ved at tilpasse sig og komme på holdet.
 
- Det er ikke mange spillere, der falder ind i Citys spillestil, mener Ferdinand.
 
På trods af en positiv start i Bundesligaen, hvor man er bare ét point efter rækkens førerhold, Bayern München, så røg Dortmund onsdag ud af Champions League efter et 1-3-nederlag på udebane til Sporting fra Lissabon.
 
Dermed skal de efter vinterpausen spille Europa League, og det forventes, at Erling Haaland bliver klar til den første kamp i den turnering.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE