Ring 1-1-2: City slagtede Burton Albion

Af Nikolaj Babis
09.01.2019 Kl. 21:55
Burton Albion var fuldstændig chanceløse mod et City-hold, der bare var for stor en mundfuld.

Manchester City og Burton Albion spillede onsdag aften den første semifinale i Carabao Cup’en på Etihad. Carabao Cup’en har før leveret kæmpe overraskelser, og man ser ofte de små hold drille de store, når de drejer sig om pokalturneringerne.

Men hvis man håbede på et fodboldmirakel i onsdagens kamp, så kunne man gå slukøret hjem – for Manchester City trynede League One holdet 9-0.

Man kunne måske råbe højt om feje hold, når man kiggede på, hvem Manchester City stillede med: De Bruyne, Jesus, Silva og Sané startede inde for de blå, og Kevin De Bruyne skulle kun bruge 5 minutter på banen før han havde scoret. De undertippede fra Burton holdt faktisk stand hele 25 minutter efter 1-0 scoringen, men så begyndte en nedtursperiode på 7 minutter.

Gabriel Jesus gjorde det til 2-0 efter 30 minutter spil og igen til 3-0 efter 34 minutter, og så lavede Olexandr Zinchenko et ”gudemål” i det 37. minut. Han ville slå et indlæg helt ude på kanten af feltet i venstre side, men bolden sejlede hen over Burton-keeper Bradley Collins, og så stod der 4-0 ved halvleg.

Gabriel Jesus var på pletten igen efter 57 minutter og fik dermed et hattrick. Foden scorede til 6-0 efter 62 minutter og tre minutter senere scorede Jesus sit mål nummer 4. Kyle Walker og Riyad Mahrez kom begge på tavlen, og dermed endte kampen altså 9-0, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at kampen snildt kunne have endt med dobbeltcifre.