Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2021 09:35
Rigmænd afvist igen: Premier League-klub er ikke til salg

De har forsøgt ikke bare én, men to gange nu. Og svaret? Det er det samme: Nej!


Det er ikke alle forundt at være ejere af en Premier League-klub. Oftest kræver den slags en uhyre stor formue og en god portion held.

Seneste konsortium der har forsøgt sig med den manøvre havde en aserbadjansk forretningsmand for enden af bordet, men de har nu fået nej for anden gang.

Konsortiet der hedder PAI Capital har flere gange forsøgt at få fingrene i West Ham United, der har gang i en rigtig spændende udvikling med David Moyes ved roret.

Gruppen af rigmænd har forsøgt at lokke West Ham-ejerne David Sullivan og David Gold til at sælge, men de to gange David har altså takket nej.

Afvisningerne får PAI Capital til at kapitulere for nu, men man skriver i en meddelelse at man stadig står klar i kulissen, såfremt at der skulle komme nye boller på suppen i West Ham United.

I mellemtiden kan The Hammers fokusere på deres udebanetur til Elland Road, hvor Leeds venter i den kommende weekend.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE