AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2019 15:23
Rift om Robert: To Premier League-klubber har kontaktet FC København

Der er bud efter Robert Skov fra en spansk klub, men to Premier League-klubber spøger gevaldigt i kulisserne.


2018/19-sæsonen i Superligaen vil formentlig især blive husket for Robert Skovs 29 fuldtræffere, der betød, at han slog rekorden som den mest scorende på én sæson i ligaens historie. De mange mål fra midtbanespilleren har dog også medført udenlandsk interesse.

Den danske landsholdsspiller er allerede blevet sat i forbindelse med flere klubber rundt omkring i Europa, men særligt én klub går igen.

Tottenham er efterhånden blevet nævnt som en bejler til højrekanten flere gange, og det er nu tilfældet en gang til. Således skriver det spanske medie, El Desmarque, at Celta Vigo er interesseret i FC København-profilen i et forsøg på at styrke offensiven. Men den spanske klub kan forvente konkurrence fra Premier League.

Her bliver Tottenham bragt i spil af det spanske medie, men det også Wolves bliver nævnt som en bejler. Begge Premier League-klubber har angiveligt været i kontakt med FC København for at diskutere Robert Skov.

FC København har ifølge Ekstra Bladet endnu ikke modtaget bud på Robert Skov, og klubben har også givet Ståle Solbakken mandat til selv at afvise store bud. Både Tottenham og Wolves kan dog nok tilbyde et beløb, som den norske manager end ikke kan sige nej til.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED