Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:02:2021 11:37
Richards: Arsenal-profil er blandt de bedste på sin position

Micah Richards mener, Kieran Tierney er blandt de bedste venstrebacks i Premier League.


Han var udkørt mod slutningen af nederlaget til Manchester City søndag, men selv efter en længere skadesperiode er det tydeligt at se, hvordan Kieran Tierney er blandt de bedste venstrebacks i den bedste engelske række.

Det mener Micah Richards, som føler, den skotske landsholdsspiller har hele pakken.

- Han kan det hele. Der er full-backs, der i dag kan angribe og forsvare. Tierney er blandt de bedste i Premier League til det. Han kan begge dele, fortæller Richards til Sky Sports.

Samtidigt føler den tidligere Manchester City-forsvarer, at Tierney har en kvalitet, som adskiller ham fra mange af sine holdkammerater.

- Når Arsenal har haft problemer, er han næsten altid deres bedste spiller. Nogle gange er den bedste måde at vurdere en spillers kvalitet på, ved at kigge på, hvordan de spiller, når det går dårligt, mener Richards.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED