AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2019 19:28
Rice: West Ham er ikke langt fra at slutte i top seks

West Ham-profilen føler ikke, der skal meget mere til, før West Ham kan spille med om de europæiske pladser.


West Ham har ikke vundet, siden man den 22. september slog Manchester United,  og i øjeblikket befinder Manuel Pellegrinis mandskab sig på 13.pladsen i Premier League-tabellen.

Der er dog ikke mer end mere end fire points op til Arsenal på femtepladsen,  så der skal ikke meget til, før The Hammers kan hamre sig selv op på de sjove positioner,  mener Declan Rice.

- Der er kun fire points mellem omkring seks eller syv forskellige hold, så det er bare med at arbejde hårdt, siger Rice til Sky Sports.

- Slår vi Burnley denne weekend, er vi oppe på en ottendeplads, så der er ikke langt.

Den 20-årige midtbaneprofil anerkender dog, at det er nemmere sagt end gjort at besejre Burnley, når man befinder sig i et kæmpemæssigt formdyk.

- Vi går igennem en hård periode lige nu, men det sker for alle hold, og det handler om, hvordan vi kommer ud af den, siger Rice.

- Vi skal vise mere selvtillid på banen, bedre defensiv struktur og mere effektivitet på vores chancer.  I alle vores kampe har vi haft muligheden for at afgøre dem.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED