Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Revser ny Liverpool-signing: "Det er ikke en god beslutning"

Af Emil Plovgaard
05.09.2023 Kl. 13:19
Han møder nu kritik for beslutningen.

Ryan Gravenberch er blevet hjemme i Liverpool i landsholdspausen i stedet for at tilslutte sig den hollandske landsholdstrup.

Og det er en dårlig beslutning, mener den tidligere Barcelona-stjerne Michael Reiziger.

– Jeg synes ikke, det er en god beslutning.

 

– Unge spillere træffer sommetider dårlige valg. Jeg mener, at det er en ære at repræsentere sit land. Spillere vil sommetider også være skuffede over, at de ikke er en del af det hollandske landshold.

– Det kan jeg forstå, for man vil gerne opnå det højest mulige resultat, men skuffelse er en del af fodboldverdenen.

– Jeg spillede fem landskampe for de hollandske juniorer. Det så jeg som en ære. Det kan blive et afsæt til mere. Hvis man mener det, vil man opleve smukke ting. Det ved jeg, for jeg har selv prøvet det. Men jeg har kun mødt glade ansigter her.

– Jeg anbefalede ham at skifte til en klub, hvor han ville spille. Jeg håber virkelig, han kommer til at spille hos Liverpool. Det er naturligvis attraktivt at være i de store klubber, men i den alder er det ikke godt, hvis man ikke spiller.

– Man kan lære en masse fra de gode spillere, man har omkring sig, men man er nødt til at erfare situationer gennem kampe for at lære visse ting, siger Reiziger til Algemeen Dagblad.

Gravenberch var kommet i overskud hos Bayern München og skiftede derfor i løbet af det netop overståede transfervindue til Liverpool.


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce