Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2022 20:42
Revser Arsenal-angriber: "Han ville ikke kunne starte for Fulham"

Arsenal-angriber skrev ellers for nylig under på en femårig forlængelse.


Det vakte opsigt, da Arsenal forleden forlængede kontrakten med Eddie Nketiah og tilmed gav ham det ikoniske nummer 14, som tidligere har været båret af Thierry Henry.
 
Klubben dog fortsætter dog jagten efter endnu en angriber, og det ser ud til, at Gabriel Jesus inden længe kan præsenteres som ny spiller i truppen, hvis man skal tro diverse meldinger.
 
Den tidligere Arsenal-spiller Paul Merson er af den overbevisning, at det er essentielt, at klubben sikrer sig endnu en angriber i sommerens transfervindue, for Nketiah er ikke manden, som kan bringe klubben tilbage i top-fire, mener han.
 
- Alt, hvad Arsenal har at gøre godt med i offensiven lige nu er Eddie Nketiah, som for nylig fik sin kontrakt forlænget, da det ellers så ud, som om, han skulle forlade klubben, siger Merson indledningsvist i et interview med den engelske tabloidavis Daily Star.
 
- Og det er ikke for at være respektløs overfor Nketiah, men Mikel Arteta bliver nødt til at indse, at han ikke er spilleren, som får Arsenal tilbage i top-fire. Det er der absolut ingen chance for. Det er et faktum.
 
- Nketiah kan ikke føre an i en sæson, hvor man jagter en retur til Champions League. Han kan ikke komme på holdet i Everton, hvor Dominic Calvert-Lewin og Richarlison begge står foran ham, og de rykkede næsten ned.
 
- Han kan heller ikke komme på hold hos Fulham, hvor Aleksandar Mitrovic ville være foran ham, og de er kun lige rykket op. Jeg har ikke noget imod ham, men han er ikke en spiller, som kan sende en klub i top-fire, mener Merson.
 
Nketiahs nye kontrakt gælder frem til sommeren 2027.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE