Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rekordsalg: Storklub vil hente dansk landsholdsbobler

Af Emil Plovgaard
17.06.2024 Kl. 13:19

Der blevet sat noget af et prisskilt på den danske landsholdsbobler Matt O’Riley, der er på kontrakt hos Celtic.

Atlético Madrid har længe været meldt ude efter danskeren, og i januar bød den spanske storklub også på den 23-årige dansker – som bekendt uden succes.

Men Diego Simeones mandskab følger nøje med i O’Rileys udvikling i det skotske, og man er meget opsat på at hente Celtic-stjernen til den spanske hovedstad i løbet af det forestående transfervindue.

Et større prisskilt er dog blevet langt om O’Rileys hals. Ifølge den store spanske sportsavis AS kræver Celtic en pris på 40 millioner euro, svarende til omtrent 300 millioner kroner, for danskeren.

Handlen er dog imidlertid sat på pause, da Atlético Madrid gerne vil af med Saul Niguez først.

150 millioner kroner er prisen for marginalspilleren, og da Atlético Madrids oprindelige bud på O’Riley lød på 150 millioner kroner, kan handlen finansieres ved dette salg.

Newcastle og Brighton skulle angiveligt også vise interesse, så der er grobund for en større transfersaga.

Thomas Gravesen havde gerne set, at O’Riley var blevet udtaget til sommerens EM-slutrunde.

– Vi har en spiller, som har været med til at vinde mesterskabet i Skotland, og vi har en spiller, der har domineret Superligaen. Jeg snakker selvfølgelig om Matt O’Riley og Nicolai Vallys. Hvorfor er de ikke med? De to havde fortjent en chance, men den vil Kasper Hjulmand ikke give dem, sagde Gravesen i et interview med Tipsbladet i sidste måned.

I mellemtiden er der allerede budt på en anden dansk landsholdsspiller i form af Pierre-Emile Højbjerg.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce