AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2020 21:49
Rekorder på stribe: Disse seks rekorder kan Liverpool sætte sig på

Liverpool er i gang med en fuldstændig fantastisk sæson, og derfor kan en række rekorder stå for fald.


64 point ud af 66 mulige.

52 scorede mål og kun 14 indkasserede.

Det er helt vildt imponerende tal, som Liverpool har præsteret hidtil i sæsonen. Mesterskabet kan stort set ikke glippe, og derfor kan the Reds meget vel sætte næsen op efter at slå så mange rekorder som muligt.

Muligheden for at slå nogle rekorder er til stede, og herunder har FourFourTwo kigger på nogle af dem, som Liverpool kan slå.

Flest scorede mål

På nuværende tidspunkt har Liverpool scoret 52 gange i 22 kampe. Rekorden er på 106 mål af Manchester City. Det bliver umådeligt svært at slå, medmindre Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino finder deres absolutte topniveau.

Flest sejre i træk

Manchester City har også rekorden for flest sejre i træk, som lyder på 18. I øjeblikket er Liverpool nået op på 12 sejre i træk, så de syv næste kampe skal bare vindes. Hidtil har de kun sat point til én gang, så det burde ikke være helt umuligt.

Flest point

Det er også Manchester City, der har rekorden for flest point. I 2017/18-sæsonen nåede the Citizens op på 100 af slagsen. Hvis Liverpool holder det nuværende gennemsnit, når de op på 112. Mindre kan også gøre det for at slå rekorden.

Tidligste tidspunkt at sikre mesterskabet

Den 14. april 2001 vandt Manchester United det engelske mesterskab. Allerede den 7. marts kan Liverpool potentielt set vinde Premier League for første gang, og det virker i hvert fald sandsynligt, at de kan vinde titlen før den 14. april

Flest store trofæer sikret i én sæson

Community Shield tæller ikke, og derfor er der en række klubber, som har vundet tre store trofæer på en sæson. Liverpool har allerede vundet VM for klubhold, mens de er på vej til at vinde Premier League. De er også godt kørende i FA Cuppen og Champions League. Men den bliver svær.

Flest kampe i træk som ubesejret

Arsenal nåede op på 49 kampe, og på nuværende tidspunkt mangler Liverpool kun 10 kampe for at snuppe den rekord. Det er heller ikke urealistisk.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED