REKORD: Leicester skriver historie efter 9-0-sejr

Af Jeppe Augustsen
25.10.2019 Kl. 20:53
Leicester skrev sig ind i historiebøgerne med deres 9-0-sejr over Southampton.

Der var dømt danskeropgør i fredagens Premier League-opgør mellem Southampton og Leicester.

Jannick Vestergaard og Pierre-Emile Højbjerg var med fra start for The Saints, mens Kasper Schmeichel vogtede målet for gæsterne, og den danske målmand skulle få en stille aften på kontoret.

Efter 10 minutters spil bragte Ben Chilwell gæsterne foran, og kort før målet lavede Ryan Bertrand en tackling på Ayoze Perez, som efterfølgende udløste et rødt kort. Herefter stod der kun Leicester på programmet.

Kort efter udbyggede Youri Tielemans føringen til 2-0, og derefter nettede Ayoze Perez to gange. Lige før pause kom Jamie Vardy også på måltavlen, og dermed kunne The Foxes gå til halvleg med en 5-0-føring.

Rodgers' tropper fortsatte med at trykke på gaspedalen i anden halvleg. Her fuldendte Ayoze Perez sit hattrick, hvorefter Jamie Vardy scorede sit andet mål.

James Maddison også fik sendt bolden i kassen efter et flot frispark, og i kampens tillægstid fik Leicester et straffespark, som Jamie Vardy sikkert eksekverede og fik også sit hattrick.

Dermed endte det med en sejr på 9-0, hvilket er ny rekord for en udesejr i Premier Leagues historie samt en tangeringen af den største sejr i Premier Leagues historie.