AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2018 22:15
Redknapp: West Ham-talent er som Fernandinho

Jamie Redknapp opfordrer Manchester City til at erstatte Fernandinho med Declan Rice, da de har flere af de samme færdigheder.


Fernandinho leverer stadig på allerhøjeste niveau, selvom den brasilianske 6'er har nået en alder på 33 år. Det betyder, at Pep Guardiola er begyndt at kigge på erstatninger, men den spanske manager formåede hverken at lokke Fred eller Jorginho til klubber i sommer. 

I West Ham render unge Declan Rice rundt og styrer midtbanen, og ifølge Jamie Redknapp har de to spillere mange af de sammen færdigheder, hvorfor City bør kigge Rices vej, når Fernandinho skal erstattes.

- Rice har alle kendetegnene, som ankermanden Fernandinho fra Manchester City har. Fernandinho leverer stadig på højeste niveau, selvom han er blevet 33 år. City må snart ud og finde en langtidserstatning, sagde Redknapp til Daily Mail.

- Jeg er ikke overrasket, hvis Rice allerede er på deres radar. De møder hinanden i West Hams næste hjemmekamp, og det bliver den største test i hans spæde karriere.  

19-årige Rice har spillet 11 kampe i denne sæson for The Hammers. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED