AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:11:2019 13:26
Redknapp: Tottenham har spillet som nedrykkere i et år nu

Harry Redknapp mener, at hans tidligere klub spiller som et hold, der kunne rykke ned.


Tottenham har haft en mareridtsstart på sæsonen, men problemerne kan spores hele vejen tilbage til sidste halvdel af sidste sæson.

Spurs sluttede sidste sæson af med blot tre sejre i 12 kampe, inden man også led nederlag til Liverpool i Champions League-finalen.

Spørger man klubbens tidligere træner Harry Redknapp, så har Tottenham nu været ramt af nedrykningsform i snart et helt år.

- Jeg troede ærligt talt inden sæsonstarten, at deres trup var bundsolid, og man havde tilføjet en stjernespillere som Ndombele dertil. Jeg troede, Tottenham ville presse Liverpool og Manchester City, siger Redknapp til Talksport.

- Men deres form fra sidste sæson er blevet båret videre. Kigger man på deres form fra januar frem til nu, så er det lige før, man kan kalde det nedrykningsform.

Det er særligt på udebane, at Mauricio Pochettinos mandskab har været inde i en sløj periode på snart et år.

- De har haft en forfærdelig stime, og det er særligt i udekampene. De vinder aldrig ude, siger Redknapp.

- For et par år siden ødelagde de hold med Kyle Walker og Danny Rose på flankerne med deres fart, mens Christian Eriksen trak i trådene centralt, men de ligner slet ikke det samme hold længere. De har virkeligt skuffet, og jeg er ikke sikker på, hvor de ender i tabellen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED