AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 22:51
Redknapp kritiserer Pochettino-behandling: De gjorde det samme med mig

Den tidligere Tottenham-træner Harry Redknapp er ikke begejstret over, hvordan Tottenham håndterer træner-fyringer.


José Mourinho blev i går udnævnt som Tottenham-træner blot 12 timer efter, at Mauricio Pochettino var blevet fyret.

Denne situation genkender den tidligere Tottenham-træner Harry Redknapp, og han er ikke begejstret over gensynet, hvilket han fortalte i et interview med Daily Mirror.

- Da jeg blev fyret, hørte jeg et par dage forinden fra nogle agenter, at de (Tottenham red.) allerede var i gang med at tale med både Carlo Ancelotti og Brendan Rodgers.

- Før jeg blev fyret, kunne jeg ikke tro dem, da jeg lige var blevet nummer fire i ligaen og havde kvalificeret os til Champions League - men Levy sagde senere, at han mente, at der var brug for noget nyt.

- Folk spekulerede i de sidste par dage om, hvem Tottenham mon ville gå efter, men jeg vidste, at de allerede havde én - det er sådan det foregår. Havde de først talt med Mourinho efter fyringen af Pochettino, ville det have stået på i flere uger, lød det fra Harry Redknapp.

Mauricio Pochettino nåede lidt over seks sæsoner i spidsen for Tottenham. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED