AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 14:56
Redknapp: Giv Liverpool Premier League-trofæet nu

Harry Redknapp mener ikke, at man behøver vente helt indtil sidste spillerunde med at uddele Premier League-trofæet.


Selvom der stadig er 90 point at spille om, er Premier League allerede afgjort.

Det mener den tidligere manager Harry Redknapp i hvert fald. Han hævder, at Premier League allerede på nuværende tidspunkt kan begynde at gravere Liverpool i trofæet for 2019/20-sæsonen.

- Liverpool. Giv dem trofæet nu. Jeg så sikker på, at de vil vinde det nu. De er otte point foran, og de spiller godt, forklarer Harry Redknapp over for London Evening Standard.

Maksimumpoint i de første otte kampe har betydet, at der er lagt stor afstand ned til de øvrige hold i Premier League, og Harry Redknapp tror ikke på, at Liverpool bliver hentet igen. Det skyldes især, at Manchester City ikke er på toppen.

- Hvis Manchester City spillede godt, ville det måske ikke være sådan, men de har tabt to kampe. De har tabt hjemme mod Wolves, hvor alle regnede sejren som sikker, og de blev slået af Norwich. Norwich tabte senest 1-5 hjemme mod Aston Villa.

- Så de har tabt to kampe, de normalt ikke taber. De har end ikke spillet de svære kampe endnu. Dem har de i vente. Jeg kan ikke se Manchester City gøre det i år, lyder vurderingen fra den mangeårige Premier League-manager.

Englænderen har i stedet en fidus til, at Pep Guardiola vil sigte efter Champions League-trofæet, der er det eneste, han mangler i sin samling som Manchester City-manager.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED