AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 15:26
Redknapp: De Bruyne er Citys svar på Beckham

Jamie Redknapp er meget begejstret for Kevin De Bruynes evner til at slå indlæg.


To assists.

Kevin De Bruyne havde højrefoden skruet helt rigtigt på til lørdagens brag i Premier League mellem Manchester City og Tottenham. To gange lagde den belgiske landsholdsspiller et perfekt indlæg ind i feltet, som en holdkammerat fik sendt i mål.

Evnen til at slå indlæg har fået den tidligere professionelle fodboldspiller Jamie Redknapp til at huske tilbage på David Beckham, som i en årrække var en af verdens bedste til at slå indlæg.

- Min gamle holdkammerat på det engelske landshold Beckham var den bedste, jeg har set, når det kommer til indlæg. Han kendte til sine styrker. Han behøvede ikke snyde en modstander. Han troede på, at han kunne finde plads og skabe mål.

- De Bruyne er Citys svar på ham. Når man har en som ham, gør det arbejdet som angriber meget lettere. Man ved, at hvis man løber ind i det frie rum, vil han finde dig. Sterling og Agüero vidste det i lørdags, skriver Jamie Redknapp i en klumme for Daily Mail.

Da Kevin De Bruyne var yngre, spillede han en del kampe på kanten, hvor han havde rig mulighed for at træne indlæg, men med tiden er han blevet rykket ind mere centralt på banen. Ofte kommer han dog alligevel i situationer, hvor hans præcise indlæg kan komme ham til gavn.

Siden Kevin De Bruyne fik debut i Premier League for Manchester City, er det kun Christian Eriksen, som er noteret for flere assists end belgieren. 

I denne sæson har han allerede stået for tre målgivende afleveringer, hvilket er én mere end i hele sidste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED