AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:02:2019 14:40
Redknapp: De Bruyne er Citys nøglespiller i mesterskabskampen

Jamie Redknapp mener, at Kevin de Bruyne kan få en nøglerolle for Manchester City i deres kamp om det engelske mesterskab.


Efter nederlaget til Newcastle var det nok de færreste Manchester City-tilhængere der troede på, at klubben kunne vinde det engelske mesterskab i denne sæson. Få runder senere er The Citizens dog tilbage titelkampen og indtager førstepladsen i Premier League på nuværende tidspunkt - dog har de spillet en kamp mere end Liverpool og de resterende tophold.

Sky Sports-ekspert Jamie Redknapp mener, at de seneste runders resultater har givet Pep Guardiolas mandskab en mental fordel i forhold til Liverpool, der igennem størstedelen af sæsonen har været nummer et i Premier League.

The Citizens har ligeledes spillerne til at afgøre mesterskabet til deres fordel, mener Jamie Redknapp.

- Manchester City har rigtig mange strenge at spille på. David Silva og Bernardo Silva har et højt teknisk niveau, ligesom Sergio Aguero er garant for mål, siger han.

Ifølge den tidligere Liverpool-spiller er der dog en spiller, som kan få en nøglerolle i titelkampen:

- Det vigtigste for Manchester City er, at de har fået Kevin de Bruyne tilbage fra skade. Han kan lave en aflevering, der kan åbne forsvaret, men han kan også sparke fra 30 meter. I de kommende måneder kan han få en nøglerolle for Manchester City, slutter Jamie Redknapp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED