Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2021 17:05
Redaktionens bud: Han skal vinde prisen som Årets Målmand

Her på redaktionen er vi kommet med vores bud på, hvem der bør vinde prisen som Årets Målmand.


Mandag den 29. november uddeles Yashin-trofæet, der gives til den bedste målmand i 2021, i forbindelse med Ballon d’Or-uddelingen ved et stort awardshow.

Og vi giver her vores bud på, hvem der bør løbe med prisen, som tidligere er blevet vundet af Alisson.

Jeppe Augustsen

Edouard Mendy: Der var et kæmpe pres på senegaleseren, men han er gået fuldstændig roligt og uimponeret til opgaven, som han har klaret til ug. En sikker sidste skanse, som har smittet af på hele holdet. Ligesom Alisson i Liverpool har han bevist, hvor stor en forskel en målmand kan have på et hold.

Emil Plovgaard

Jan Oblak: Med en frikøbsklausul på 885 millioner kroner, bliver den 28-årige slovener sandsynligvis noteret for mange flere kampe hos sin nuværende arbejdsgiver, Atlético Madrid. Han er den målmand, der har vogtet buret flest gange for Los Rojiblancos, og med sin imponerende evne til at positionere sig, sammenholdt med 18 clean sheets i klubbens mesterskabssæson, stemmer jeg helt klart på Jan Oblak i et stærkt felt, hvor man kunne nævne flere seriøse kandidater i Premier League.

Malthe Håkonssen

Edouard Mendy: Fra en dag til den næste var han en af de største profil på et allerede profilfyldt Chelsea-mandskab. Under Tuchel blomstrede han virkelig op og vandt samme sæson pokalen med de store ører; Champions League. I denne sæson lukker han og Chelsea næsten ingen mål ind. Fire i ligaen, to på straffespark. Intet mindre end imponerende af verdensklassemålmanden.

Rasmus Lomholt Leth

Edouard Mendy: Han har været bundsolid for Chelsea gennem hele året, og hver eneste gang det brænder bare en smule på, så står han klar til at redde kastanjerne ud af ilden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE