Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2021 19:33
Redaktionens bud: Han skal vinde Ballon d'Or

Her på redaktionen er vi kommet med vores bud på, hvem der bør vinde Ballon d’Or.


Mandag den 29. november uddeles Ballon d’Or 2021 ved et stort awardshow.  

Og vi giver her vores bud på, hvem der bør løbe med prisen, som tidligere er blevet vundet af navne som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Jeppe Augustsen

1. Robert Lewandowski
Den mand er en maskine og har været det i mange, mange år. Ingen tvivl om, at han havde vundet prisen sidste år, hvis det var blevet afholdt, og det er kun fortjent, at får den i år.

2. Jorginho
Målt på trofæer, så er der ingen, der slår Chelsea-midtbanen i 2021 efter at have løftet både CL- og EM-trofæet. Derudover har han også bare været fantastisk for Tuchel i en rolle, som mange undervurderer. 

3. Lionel Messi
Man kan ikke tage fra ham, at han igen har haft et fantastisk år, hvis man ser på argentinerens stats. De er krydret med det første trofæ for Argentina, og det er nok lige nøjagtigt dét, der gør, at han hos bookmakerne er favorit til prisen - men jeg ser dog helst de to andre vinde fremfor Messi.

Emil Plovgaard

1. Robert Lewandowski
Hvis den 33-årige målmaskine går igennem sin glorværdige karriere uden en guldbold, er der noget galt. Hans præstationer i dette kalenderår er mildest skrevet eminente. I indeværende Bundesliga-sæson er han i skrivende stund oppe på 14 basser efter 12 kampe, og den seneste sæson bød på 41 mål i 29 kampe. Når han samtidig har scoret 11 mål i 12 kampe for Polen i 2021, kan man ikke afskrive polakken som en klar bejler til prisen.

2. Jorginho
Italieneren brød for alvor gennem lydmuren ved sommerens EM-slutrunde, hvor man kunne regne med ham, og hvor han for hver kamp spillede sig bedre og bedre. Alene bedømt ud fra hans titelhøst i 2021, der bød på EM-guld og en Champions League-titel, skal Chelsea-spilleren rangeres højt på denne liste.

3. Kylian Mbappé
44 mål og 22 oplæg er det blevet til for den franske spids, hvis man tæller rub og stub med. En EM-slutrunde, hvor Mbappé ikke formåede at vise sig frem (han scorede ikke et mål - end ikke på det femte og sidste straffesparksforsøg i 1/8-finalen mod Schweiz), rettede han dog op på med fornemme præstationer ved slutspillet i UEFA Nations League, ligesom takterne er blevet fortsat i Ligue 1, hvor han især har bidraget til mål i oplæggerens rolle i denne sæson.

Malthe Håkonssen

1. Robert Lewandowski
Det siger vel sig selv? Målnæse afføder ofte Ballon D’or-trofæet? Ingen laver mål som polakken for tiden. Han er fremragende.

2. N’Golo Kanté
En af verdens bedste midtbanespillere. Løber solen sort, stædig som en terrier og en grundsten i Chelseas succes.

3. Cristiano Ronaldo
Som 36-årig er han stadig målfarlig som aldrig før. Han har vindermentalitet som ingen andre og er gang på gang kampafgørende. Ronaldos fysik er i en liga for sig, og han bliver nok ved i mange år endnu. 

Rasmus Lomholt Leth

1. Robert Lewandowski
En konstant målmaskine, der har et vanvittigt XG pr. 90 minutter, og som leverer konstant uanset modstander, turnering og årstid.

2. Lionel Messi
Vi har tidligere set, hvad titler kan gøre for ens vinderchancer i netop Ballon d'Or, og han fik endelig sit Copa America i sommer, hvor han samtidig vandt stort set alle individuelle priser. Han præsterede i foråret med FC Barcelona, men han er blevet overhalet af Lewandowski i dette efterår, hvor han ikke han leveret i nærheden af vanlige niveau.

3. Mohamed Salah
Det var ham, Benzema eller Jorginho, men Salah leverer hver eneste uge i verdens bedste liga, og de seneste fire måneder har han været verdens bedste spiller. Derfor havner han over Jorginho, der ganske vist har bundet både Champions League og EM, men som i mine øjne er en overvurderet spiller. Det er Salah ikke.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE