AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2022 20:57
Redaktionens bud: Han bliver topscorer i denne sæson

Redaktionen giver her deres bud på, hvem der bliver topscorer i den kommende sæson.


Nu varer det ikke længe, før bolden igen ruller i Premier League.

På fredag bliver 2022/23-sæsonen sparket i gang, hvor premierekampen bliver mellem Crystal Palace og Arsenal.

I forbindelse med den nye sæson vil vi her på redaktionen komme med nogle forudsigelser, og denne gang giver vi hver især vores bud, hvem der bliver topscorer:

Morten Bruun Jørgensen - Mohamed Salah

- Jeg peger på Mohamed Salah. Han bliver Liverpools omdrejningspunkt i offensiven endnu engang, og han har i de seneste mange sæsoner scoret mål på samlebånd. Læg dertil, at han sparker straffespark og ikke skal til VM.

Kasper Leif Pedersen - Mohamed Salah

- Han har vundet den gyldne bold tre ud af fem mulige, og med en kontraktforlængelse, så kan han kun fokusere på én ting, og det er ikke at dele topscorertitlen igen. Udover det, så er han også med i en ny Liverpool-offensiv klart den store stjerne, hvor han skal være et forbillede for Luis Diaz og Darwin Núñez.

Jeppe Augustsen - Mohamed Salah

- For mig stod det mellem Mohamed Salah eller Erling Haaland. Jeg tror, det bliver tæt mellem de to stjerner i den kommende sæson, men der er især én grund til, at den vipper over på egypteren. Det er med stor sandsynlighed ham, der igen kommer til at tage straffespark for The Reds i den kommende sæson, hvor jeg ikke tror, at det bliver tilfældet for nordmanden på Etihad. Derfor går jeg med Salah.

Emil Plovgaard - Erling Haaland

- Den kyniske nordmand vil vise sig fra sin bedste, og han vil straks hamre boldene ind i netmaskerne fra begyndelsen af sæsonen. I forberedelserne til den kommende sæson, har han allerede vist lovende takter. Særligt rækkens svage hold får svært ved at tæmme Haaland, der som følge af Citys spillestil vil lukrere på sin evne til at positionere sig i feltet.

Læs også: Redaktionens bud på top 6

Læs også: Redaktionens bud på de tre nedrykkere


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE