AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:12:2019 12:08
Red Bull-boss: Klopp skal ikke takke mig

Ralf Rangnick er ikke overrasket over, at en spiller som Takumi Minamino ender i Liverpool.


Det lader til, at det kun er spørgsmål om tid, før Takumi Minamino bliver Liverpool-spiller.

Japaneren mangler kun et lægetjek og at sætte sin underskrift på en kontrakt, før han kan gennemføre sit skifte fra RB Salzburg til Liverpool.

Ralf Rangnick, der er ansat i Red Bull-koncernen som Head of Sport and Development, som både inkluderer arbejde hos RB Leipzig og RB Salzburg, er ikke overrasket over, at en spiller af Takumi Minamino kaliber ender på Anfield.

- Klopp skal ikke takke mig. Det er ikke nogen tilfældighed, at han har fire af mine tidligere spillere (Firmino, Keita, Mané og Matip), fordi det viser bare, at han er på udkig efter de samme spillere, der har de samme værdier og mentalitet, som vi går efter. Han er formentlig den træner, som har flest spillere, der kommer fra os, siger Ralf Rangnick til Sky Sports.

- Minamino er rigtig god på bolden, er meget teknisk og har en god mentalitet. Som mange andre japanere er han villig til at investere i at vinde bolden tilbage. 

- Han er ikke den type spillere, som blot venter på at få bolden tilbage, når modstanderne har den. I en alder af 19 år kunne man allerede se, at han var en god knægt, lyder det fra Ralf Rangnick.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED