AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2020 21:59
Real-stjerne: Vil have hævn mod Manchester City

Real Madrids uruguaryanske midtbane-stjerne Federico Valverde er opsat på at få hævn imod Manchester City.


Aktuel fodbold begynder omsider at komme tilbage på dagsordenen, hvor Bundesligaen i Tyskland eksempelvis er startet, mens genoptagelsen i de andre turneringer ligeledes nærmer sig for hver dag, der går.

De er tilsyneladende også begyndt at tale om fodbold i Spanien, hvor Real Madrid allerede er begyndt at varme op til den nervepirrende anden kamp af Champions League-ottendedelsfinalerne imod Manchester City.

The Citizens vandt første slag med 2-1, men det har ikke fået nogen i kongeklubben til at give op, fastslår Federico Valverde overfor Real Madrids hjemmesiden.

- Vi har viljen, entusiasmen og glæden til at komme tilbage til den kamp, hvor vi vil kæmpe med alt, vi har for at få hævn og kvalificere os til kvartfinalerne, lyder det fra uruguaryaneren.

- Viljen til at kæmpe kan aldrig svigte i denne klub. Vi er allerede i gang med at træne hårdt, så vi er fuldstændig klar, når sæsonen genoptages.

Genstart-datoen for Champions League er i øjeblikket skubbet helt til august.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED