AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2019 13:46
Real-stjerne: Jeg kunne være endt i Arsenal

Federico Valverde har over for Real Madrid TV indrømmet, at han kunne være endt i Arsenal.


Inden sit skifte til Bernabeu og Real Madrid var Federico Valverde også eftertragtet hos Arsenal, der havde fået øje på hans talent omtrent samtidig med kongeklubben.

I et nyt interview indrømmer Valvede, at han nåede så langt som at træne med Arsenal-holdet, inden han til syvende og sidst endte på Bernabeu.

- Arsenal spurgte efter mig, mens jeg var ved Penarol, og jeg rejste derover for at træne med dem. Det var meget småt. Det var rart, at Alexis Sanchez hjalp mig med sproget, forklarede Valverde til kongeklubbens egen Tv-kanal Real Madrid TV.

Det er eftersigende ikke første gang, Valverde deler ud af sin oplevelse i Arsenal, skal man tro Sport Witness.

Arsenal vil utvivlsomt bande over den lange liste af spillere, de har misset igennem tiden, hvor Valverde nu er blevet tilføjet til en i forvejen alt for lang liste.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED