Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 11:27
Real Madrid-præsident fortryder at have afvist megabud fra Manchester United

Defensa Central skriver, at Florentino Perez i dag begræder, hvorfor man ikke valgte at give grønt lys til et salg af Gareth Bale i 2018.


Det er så nemt at være bagklog, men i dag ville Real Madrid-præsident Florentino Perez ønske, at han havde solgt Gareth Bale til Manchester United, da han havde chancen for at tjene kassen på den fallerede waliser i 2018.

Ifølge spanske Defensa Central, som er meget farvet af sit tilhørsforhold til Real Madrid, skulle The Red Devils have tilbudt op mod €100 millioner for Bale for snart tre somre siden. Da havde den tidligere Tottenham-stjerne netop brilleret i Champions League-finalen mod Liverpool med to vidundermål, og hans kurs var stadig høj.

Det er den ikke rigtig nu. Til sommer vil Bale have et år tilbage på sin kontrakt med Los Blancos, og det er efterhånden år siden, at han har vist sig som en spiller værd €100 millioner. Derfor er det også klart, hvorfor Real Madrid i dag fortryder at have afvist Manchester United.

Men dengang gav det god mening at beholde ham. Cristiano Ronaldo var netop blevet solgt til Juventus, og der var en forventning om, at Bale skulle oppe sig et niveau eller to og overtage portugiserens rolle som den ultimative stjerne på Santiago Bernabeu. Det skete bare ikke, og det betaler Real Madrid så prisen for i dag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED