Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2021 11:01
Real Madrid planlægger sensationel byttehandel: Vil hente Salah

Real Madrid har længe haft øje på Mohamed Salah, der i øjeblikket spiller noget af det bedste, han har lært.


Real Madrid vil angiveligt tilbyde Eden Hazard samt en sum penge i forsøget på at lokke Mohamed Salah væk fra Liverpool.
 
Det er journalist Ekrem Konur, der arbejder på spanske Fichajes, som fortæller, at Real Madrid nu vil nedbringe lønningerne til 30-årige Hazard, mens man omvendt håber at friste Liverpool med en byttehandel, der involverer Hazard og en sum penge.
 
Salah har været en åbenbaring for The Reds, som han skiftede til i sommeren 2017, og det er vel næppe et uholdbart argument, hvis man mener, at han i øjeblikket er en af de allerbedste i hele verden.
 
Usikkerheden angående hans fremtid lurer dog også i historien. The Egyptian King, som han også kaldes af sine mange fans, har nemlig kun kontrakt hos Anfield-klubben frem til sommeren 2023, og derfor skal der snart ske fremskridt i forhandlingerne, hvis ikke Liverpool skal tvinges ud i et eventuelt salg.
 
Mens det kører på skinner for Salah, kan det samme ikke siges om Eden Hazard. Snarere tværtimod. Belgieren har haft en hård periode, siden han skiftede Chelsea ud med den spanske hovedstad i 2019.
 
Skader har kastet skygger over belgieren, som blot har formået at nette fem sølle gange i løbet af 51 optrædener for Los Blancos.
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE