AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2020 19:27
Real Madrid afviser: Vil ikke hente gratis Chelsea-profil

Real Madrid er ikke interesserede i at erhverve sig Chelseas Willian, som de ellers havde muligheden for at hente gratis.


Chelseas 31-årige kantspiller Willian er jagt efter en ny klub, eftersom han allerede har kontrakudløb om 30 dage. Det bliver dog ikke Real Madrid, der skal nyde noget.

Den spanske kongeklub, der i en årrække har luret i kulissen som muligt interesserede i Willian, havde nemlig muligheden for at skrive under med brasilianeren, men det gad de alligevel ikke, da det kom til stykket, hvor de nu endegyldigt har droppet Willian.

Det erfarer avisen Mirror, der samtidig citerer Willians agent Kia Joorabchian for i et interview med Sky Sports at sætte ord på, hvad hans klients fremtid bringer.

- Willian ønskede at underskrive en tre-årig kontrakt og opnå de ting med klubben, som han gerne ville, og så se på, hvor hans karriere derefter ville gå hen. Chelseas transferpolitik med spillere over 30 år kom dog i vejen for dette. Lige nu er han Chelsea-spiller indtil sæsonen er slut, så jeg ser det som disrespekt overfor ham allerede at begynde at snakke om andre klubber nu. 

Willian kom til Chelsea tilbage i 2013 og har siden optrådt 329 gange for klubben og henholdsvist lavet 59 kasser og assists. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED