AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2017 11:41
Real hentede stjerne foran Manchester United: Banede vejen for Owen

Michael Owen fortæller, at Manchester Uniteds mislykkede forsøg på at hente Karim Benzema i 2009 gjorde, at Alex Ferguson rettede blikket mod den tidligere Liverpool-angriber.


I 2009 betalte Real Madrid €35 millioner for Lyons Karim Benzema, der siden har været en profil i den spanske storklub.

Real Madrid var dog ikke ene om at være interesseret i den franske angriber. Også Manchester United med Alex Ferguson i spidsen var på jagt efter Benzema.

Madrid-klubben endte som sagt med at løbe afsted med angriberen, og det banede vejen for Michael Owen, der efter at være hjemvendt til England fra et ophold i netop Real Madrid, skiftede til Manchester United.

- Jeg takker Benzema, for uden ham var jeg aldrig kommet til Manchester United, fortæller Michael Owen til Canal+.

- Ferguson fortalte mig, at han udelukkende ville hente mig, hvis han ikke kunne få Benzema. Og det var, hvad der skete, slutter angriberen.

Owen blev på Old Trafford i tre sæsoner, men det blev til begrænset personlig succes med blot 31 kampe og fem mål i Premier League. 

Modsat nærmer Karim Benzema sig 200 mål for Real Madrid, så mon ikke Manchester Uniteds fans havde foretrukket, at det var endt anderledes.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED