AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 00:42
RB Leipzig-ejer: Måske vil Werner til Liverpool

Oliver Mintzlaff har udtalt sig om rygterne, der sender Timo Werner til Bayern München.


Timo Werner er inden for den seneste uges tid blevet rygtet kraftigt til Bayern München.

Den tyske angriber har kontraktudløb i 2020, og han står på nuværende tidspunkt ikke til at forlænge sin kontrakt med RB Leipzig. Derfor er det ved at være sidste chance for RB Leipzig, hvis de skal tjene penge på ham. 

Timo Werner er tidligere blevet sat i forbindelse med Liverpool, men ifølge de tyske medier er det Bayern München, der står som favoritter. 

Oliver Mintzlaff, der er CEO i RB Leipzig, har dog ikke så meget at sige til rygterne, der sender Timo Werner til Bayern München. 

- Situationen er den samme. Timo Werner vil ikke skrive under på en kontraktforlængelse, men det kan ændre sig. Jeg vil ikke sige, at det er helt udelukket, siger Oliver Mintzlaff til Sky.

- Vi har ikke snakket med Bayern München om Timo Werner endnu. Måske vil han ikke til Bayern. Måske vil han hellere ned til Tuchel i Paris, Favre i Dortmund eller Klopp i Liverpool, lyder det fra Oliver Mintzlaff.

Timo Werner har scoret 16 mål i denne Bundesliga-sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED