Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ratcliffe-beslutning kan sende Jadon Sancho i retning af én bestemt klub

Af Emil Plovgaard
20.11.2023 Kl. 09:39
Sir Jim Ratcliffe kan spille en afgørende rolle i forhold til Jadon Sanchos næste klub.

Selvom han officielt endnu ikke er ankommet, har Sir Jim Ratcliffe allerede gjort sin indflydelse gældende hos Manchester United.

Således blev det i sidste uge annonceret, at Richard Arnold træder tilbage som klubbens administrerende direktør ved årsskiftet.

Og Ratcliffe har da mere eller mindre på nuværende tidspunkt udpeget, hvem der fremover skal besidde stillingen.

Adskillige medier fremturer således med historien om, at Jean-Claude Blanc bliver gjort til ny administrerende direktør for De Røde Djævle.

Den Torino-baserede avis Tuttosport mener, at forbindelsen mellem Blanc og Juventus, hvor han var ansat i perioden fra 2006 til 2011, kan skubbe Jadon Sancho i retning af et skifte til Den Gamle Dame.

TEAMtalk kunne i sidste måned fortælle, at Juventus havde spurgt på Sancho, der er blevet udstødt af United-truppen, fordi han nægter at give klubbens manager, Erik ten Hag, en undskyldning.

De to er blevet uvenner efter en større kontrovers, hvor folk på de sociale medier var førstehåndsvidne. Hollænderen langede ud efter kantspillerens indsats til træning, og det lagde han til vægt for, at Sancho var blevet droppet til en kamp mod Arsenal.

Den forklaring gav Sancho dog ikke meget for, og han beskyldte sin manager for at favorisere andre spillere, der ikke nødvendigvis gjorde et bedre stykke arbejde.

Sancho har kontrakt med Manchester United frem til sommeren 2026, men da han end ikke må benytte sig af klubbens træningsfaciliteter, er alle parter nok interesseret i at gøre forholdet forbi, så snart det kan lade sig gøre.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Gravesen vil have dansk stjerne af landsholdet: Han er ikke god nok

2. Se målene: Arsenal-dansker netter 10 gange mod Liverpool

3. Av, av, av: Danmark kan havne i skrækpulje til EM

4. – Marcus Rashford skal ikke med England til EM

5. Big Six-klub vil hente Jude Bellinghams bror

Annonce