AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2020 23:15
Rask Arteta fortæller om corona-forløb: Det er meget seriøst

Arsenal-træner Mikel Arteta blev for fjorten dage siden konstateret smittet med coronavirus, men nu er han rask igen.


Arsenal-manager Mikel Arteta blev testet positiv for coronavirus den 12. marts og sidenda har han været isoleret fra resten af omverdenen. Den positive test kom kort tid efter, at han og Arsenal-spillerne havde været tæt på Olympiakos-ejer Evangelos Marinakis, der også blev testet positiv for coronavirus.

Her fjorten dage senere er Arsenal-manager dog ved at være på højkant igen efter to ugers isolation.

- Jeg føler mig fuldstændig rask. Jeg begyndte at få symptomer kort efter, at vi blev ringet op af klubben om, at vi måske kunne være smittet grundet vores kontakt med Olympiakos-ejeren. Jeg ved ikke, hvad det var, men derefter var det som om, at noget inde i mig vidste, at jeg var blevet smittet, udtaler spanieren til Arsenals officielle hjemmeside og fortsætter:

- Vi havde en kamp mod Manchester City den efterfølgende dag, så jeg tog en beslutning og ringede til lægen. Jeg sagde til ham, at vi havde nogle spillere, der var i fare for at være smittet. Når jeg allerede havde symptomer og de går op ad mig på daglig basis, så kunne de risikere at smitte folk fra Manchester City. Vi fik derfor hurtigt kontakt til Premier League og Manchester City, forklarer den 37-årige spanske manager videre.

Efter at have gennemgået et par vanskelige dage med tør hoste, feber og ubehag i brystet blev Mikel Arteta for alvor bekymret for, at han havde smittet andre.

- Frygten sætter for alvor ind, når du tænker på de personer du omgås i dagligdagen. Det er en sygdom, der kan ramme alle, så det er meget alvorligt. Derfor vil jeg også gerne opfordre alle til at følge myndighedernes anbefalinger om at blive hjemme og passe på sig selv. På den måde kan vi stoppe virussen og hjælpe sundhedssektoren, slutter Mikel Arteta.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED