AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2017 11:46
Rashfords evner som angriber imponerer: Får chancen mod Brasilien

Marcus Rashfords evne til at afslutte har imponeret den engelske trænerstab.


Det er ikke mange gange, at Marcus Rashford har fået lov til at starte som angriber for Manchester United under José Mourinho. Den unge englænder er i stedet ofte blevet benyttet som venstre kant, men Rashfords fremtid bør måske være som frontløber.

Den engelske landstræner, Gareth Southgate, er i hvert fald meget imponeret over Rashfords evner foran målet, og han ser en stor angriber i Manchester United-spilleren. Derfor får Rashford med stor sandsynlighed også en chance for at vise sig frem i angrebet hos England, når de i aften møder Brasilien i en venskabskamp.

- Han vil helt sikkert score mål. Hans teknik og afslutningsevner er sublime. Vi kigger ret ofte på hinanden til træning og løfter vores øjenbryn som følge af nogle af de ting, han laver. Han er en meget spændende spiller, fortæller Southgate ifølge Manchester Evening News.

Hos Manchester United har Romelu Lukaku ikke scoret i de seneste syv kampe, og Zlatan Ibrahimovic er fortsat skadet. En god præstation som angriber for England mod Brasilien kan måske bane vejen for, at Rashford får en chance eller to som frontløber for De Røde Djævle. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED