AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2019 14:37
Rashford: Top fire er ikke nok for United denne sæson

Manchester United-angriberen ønsker ikke kun at nøjes med at kvalificere sig til Champions League næste sæson.


En top fire-placering vil ikke i sig selv udgøre en succesfuld sæson for Manchester United, der i øjeblikket befinder sig på en skuffende syvendeplads i tabellen - 9 points efter lokalrivalerne på fjerdepladsen.

Det mener Marcus Rashford i hvert fald ikke, da den 22-årige angriber vil supplere Champions League-kvalifikationen med trofæer.

- Det er 18 måneder siden, vi sidst vandt et trofæ, så hvis vi slutter denne sæson i top fire, men uden et trofæ, så er jeg ikke glad, siger Rashford til Sky Sports.

- Formår vi at få nogle trofæer og slutte i top fire, så kan jeg anse det som en succesfuld sæson.

Manchester United-angriberen håber altså på, at holdet kan blande sig i toppen af tabellen, men han afskriver samtidigt muligheden for at vinde mesterskabet.

Til gengæld synes han, det er fint at have målsætninger for fremtiden, selvom man må væbne sig med tålmodighed.

- Det handler om at sætte sig nogle mål for, hvad vi kan gøre i fremtiden, for vi ved godt, at denne periode ikke ændrer sig fra den ene dag til den anden. Ole får ikke det, han vil have, fra den ene dag til den anden, siger Rashford.

- Vi må vente og være tålmodige, men fortsætter vi med at arbejde hårdt og tro på det, vi har gang i, så tror jeg, det hele nok skal gå.

På kort sigt kan The Red Devils starte med at overhale Sheffield United på sjettepladsen i tabellen denne weekend, hvor de to mandskaber tørner sammen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED